Veilig op weg met autorijschool Vrancken in Eindhoven

Wil jij snel en voordelig je autorijbewijs halen? Zoek je een betrouwbare rijschool in Eindhoven en omgeving waar je heel goed leert autorijden? Autorijschool Vrancken, een moderne en bij de BOVAG aangesloten rijschool, biedt rijopleidingen van topkwaliteit met ervaren instructeurs die elke cursist grondig voorbereiden op het examen.

Voordat je praktijkexamen mag doen, moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen. Een gedegen kennis van verkeersborden, voorrangsregels en veiligheidseisen is belangrijk om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Autorijschool-vrancken.nl help je met een leuke en leerzame online theoriecursus. Wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo verwerf je de benodigde kennis met lesfilms, een digitaal theorieboek en oefenexamens. Voor wie liever klassikale lessen volgt, met een instructeur die tekst en uitleg geeft, is er de theoriecursus op locatie. Jongeren mogen al vanaf 16 jaar theorie-examen doen.

Om praktijklessen op de weg te mogen volgen moet je 16,5 jaar of ouder zijn. Autorijschool-vrancken.nl werkt met de Rijopleiding In Stappen (RIS), een moderne en beproefde lesmethode met een aantoonbaar hoger slagingspercentage dan een gewone rijopleiding. Je leert in vier stappen hoe je een auto bedient en beheerst, hoe je met verschillende verkeerssituaties omgaat, hoe je bijzondere verrichtingen zoals inparkeren goed uitvoert en, heel belangrijk, hoe je op een veilige en verantwoorde wijze aan het verkeer deelneemt. Je leert ook te werken met een navigatiesysteem. De laatste vijf lessen voor je praktijkexamen krijg je de speciale examentraining. De experts van Vrancken helpen ook jou snel en goed aan je autorijbewijs!